Over ons

beFloor 

- De evolutie van luxe vloeren

beFloor werd tien jaar geleden opgericht en heeft zich snel gevestigd als een referentie op het gebied van luxe vloeren, dankzij onze niet aflatende inzet voor uitmuntendheid, innovatie en duurzaamheid. Het is onze missie om vloeren te leveren die niet alleen mooi en duurzaam zijn, maar ook respectvol met onze planeet omgaan.

Deze toewijding wordt onderstreept door ons trotse FSC-certificaat (Forest Stewardship Council), waarmee we onze bijdrage aan verantwoord bosbeheer aantonen.
​Top kwaliteit  

- De essentie van beFloor


De ongeëvenaarde kwaliteit van onze vloeren is de hoeksteen van onze reputatie. Onze eersteklas materialen zijn met de grootste zorg geselecteerd en garanderen een ongeëvenaarde schoonheid, afwerking en duurzaamheid. Deze uitmuntendheid wordt erkend en gevierd door onze klanten, wier tevredenheid het bewijs is van ons succes.

Prestigieuze samenwerkingen

- Onze handtekening, uw stijl


Ons werk met grootschalige projecten en gerenommeerde klanten getuigt van ons vermogen om aan de meest veeleisende normen te voldoen en ruimtes te bieden die verrijkt zijn met karakter en elegantie.

Ecologische innovatie

- Harmonie tussen technologie en natuur


Bij beFloor zijn we ervan overtuigd dat uitmuntendheid nooit ten koste mag gaan van verantwoordelijkheid voor het milieu. Onze vloeren combineren technologische vooruitgang met ecologisch respect en bieden duurzame esthetische oplossingen die gezonde interieurs bevorderen. De FSC-certificering illustreert onze toewijding aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het bevorderen van ethische bosbouw, en biedt onze klanten de zekerheid dat ze investeren in een product dat zowel kwalitatief hoogwaardig als ecologisch verantwoord is.